GELUID

Voorzie uw feest, evenement of conferentie in Grave van professioneel geluid. 4You Sound verhuurt geluidsapparatuur tegen een scherpe prijs.

LICHT

4You Sound biedt een breed assortiment aan lichtapparatuur voor elke mogelijke productie. De perfecte ondersteuning van uw evenement.

BEELD

Uw evenement laten vastleggen door professionele vakmensen? Onze beeldapparatuur creëert een schitterende visuele voorstelling.

SPECIAL EFFECTS

Special effects versterken de kracht van uw evenement en geven deze een extra dimensie, bijvoorbeeld met Co2, vuur of confetti effecten.

Voor zowel een klein of groot evenement in Grave kunt u bij 4You Sound terecht voor de verhuur van geluid, licht, beeld en special effects. Natuurlijk moet het geluid van uw evenement of feest in orde zijn. Onze moderne geluidsapparatuur voldoet aan alle kwaliteitseisen en zorgt voor een perfect geluid. Datzelfde geldt voor de verhuur van licht. Een feest is niets zonder de juiste verlichting. Het geeft net een andere dimensie aan uw feest en is dat niet precies wat u wilt? 4You Sound biedt u een breed assortiment aan lichtapparatuur voor producties van diverse aard. Inclusief alle benodigdheden om een evenement technisch te ondersteunen. Denkt u bijvoorbeeld aan bekabeling en stroomverdelers. Wat dacht u bijvoorbeeld van een 3D lichtontwerp? Natuurlijk mag ook het beeld niet worden vergeten. Onze beeldapparatuur helpt bij het vormgeven van een visuele voorstelling. Presenteren wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en het geeft een bijeenkomst een extra dimensie. De special effects die wij verzorgen leveren daar een belangrijke bijdrage aan.

FESTIVAL | TECHNIEK, VEILIGHEID & COMMUNICATIE

Wat is een festival in Grave zonder goede geluidsapparatuur? Juist, helemaal niets! Bij zowel de organisatie als de uitvoering van een festival komt veel kijken. Een festival organiseren en opzetten is vaak een flinke organisatieklus. 4You Sound pakt dat allemaal op en brengt het graag tot een goed einde. Daarmee kunt u te allen tijde terugkijken op een geslaagd festival.

 

4You Sound heeft ruime ervaring met de organisatie van zowel kleine als grote festivals. Juist de outdoor evenementen vragen soms om dat beetje extra aandacht. Informeer gerust wat 4You Sound voor uw festival kan betekenen of vraag een offerte aan. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

CONFERENTIE | PROFESSIONEEL BEDRIJFSEVENEMENT

Organiseert u met uw bedrijf een conferentie? Voor een professionele uitstraling is het belangrijk dat alles goed geregeld wordt. Het geluid moet in orde zijn, maar ook de beeldkwaliteit moet top zijn. De bezoekers van een conferentie verwachten dat van u en dus is het belangrijk daar in te investeren. 4You Sound neemt u deze zorg graag uit handen.  Juist ook voor kleinere conferenties bieden wij compacte sets aan.

 

Of het nu gaat om een festival, een evenement of conferentie in Grave, 4You Sound is onzichtbaar op de achtergrond aanwezig. Geluid, licht, beeld en special effects worden tot in de puntjes geregeld. U kunt deze zaken met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Kortom, voor de verhuur van installaties voor geluid, licht, beeld en special effects is 4You Sound de beste partij die u kunt treffen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!

WIJ HELPEN U GRAAG MET UW EVENEMENT IN GRAVE!